lundi 28 février 2011

O primavara frumoasa...


...in suflet si in gand!
Azi chiar am afisat tantosa un martisor din acelea vechi( gen "inima de tabla") si usor ruginit, strecurat ca prin minune printre lucrurile mele ;).

vendredi 25 février 2011

Souvenirs d'enfance

Schimb de mesaje azi, pe Facebook:

PsyartCenter, 25 février, 08:48
"Salut. Tot incerc sa te contactez...dar....Ai imbatranit? memoria nu mai functioneaza cum trebuie?...sau iti renegi vechii prieteni...ce se intampla? Sunt eu, Gratiela!!! - am facut planurile urbanistice revolutionare ale Vanjului impreuna, am colindat dealurile impreuna si apropate am tocit banca aceea de atata stat la taina...remember?.... Ce mai faci in timpurile astea noi? (ma bucur sa te regasesc)"

Lorenee, 25 février, 16:57
"Buna, asa mesaj personalizat mai zic si eu! Am vazut si prima invitatie, insa pana sa o accept nu mai aparea in lista. Cat despre renegat, nu reneg nimic, dimpotriva, sunt in plin proces de reconstructie( mentala) a acelei portiuni de timp. Si ma bucur ca a mai ramas fixata si in cortexul altcuiva in afara de mine... ;) Ce mai faci? Ai aerul de a fi in forma, dupa blogul tau judecand. Sper sa aflu mai multe, povestite chiar de tine; cat despre mine, cum se spune, oameni noi la timpuri noi, incerc sa ma adaptez in urma schimbarii de site; bilantul inca nu e gata, probabil va mai dura destul...Pe curand, sper ;)"
-va urma-

samedi 19 février 2011

Va, vis et reviens

A trecut ceva vreme, deja mai mult de o luna...chiar doua... dar in Romania lucrurile se intampla cu o alta intensitate si la o alta scala. Parca timpul trece mai repede...si se munceste mai mult( sunt convinsa de asta).
Am aranjat in asa fel ca in ianuarie ca sa ma pot ocupa de un proiect in cadrul firmei in care activam inainte de a pleca din tara. Nimic mai frumos decat intoarcerea la origini...sau la sursa...
Ritmul nebunesc al zilelor care incep la 8 am si se sfarsesc la 19 pm... cafelele baute intr-un stil desantat pana simti ca iti pocnesc urechile... cultura organizationala din care am fost atatia ani parte si la care am pus umarul...
Si cate un suspin din cand in cand dupa viata tihnita din Franta... Care se uita repede, prinsa fiind in valtoarea evenimentelor...
Apoi de ceva vreme mi s-a implinit "pohta ce-am pohtit"; adica m-am intors inapoi la viata mea tihnita.
Oarecum bulversata de schimbarea de mediu si suspinand de data aceasta dupa caracteristicile noastre balcanice, dupa zgomotul, agitatia si efuziunea de sentimente pe care in ultima perioada le (re)adoptasem si care aici lipsesc cu desavarsire, in spiritul perfectionismului si snobismului frantuzesc.
"On n'est jamais si malheureux qu'on croit, ni si heureux qu'on avait espéré."
La mai mare!



Irrésistiblement - The Eccentric Opera
envoyé par bluesoram. - Regardez plus de clips, en HD !